Polyamidi nauhat

Polyamidi on erittäin kestävä, helppohoitoinen ja ulkonäöltään tyylikäs nauha. Tätä materiaalia käytetään

muun muassa autojen turvavöissä, sillä se on kevyttä, äärimmäisen kestävää ja likaa hylkivää. Polyamidi-nauhojen suorat murtolujuudet vaihtelevat leveydestä riippuen 1472 - 1985 kg. 

 

Nauhaa löytyy kolmessa eri värissä: musta, oliivi ja kojootti. Kaikista nauhoista löytyy leveydet 40 ja 50 mm. 

Multicam nauhat

Multicam nauhat ovat polyamidi ja nylon sekoitetta joka on materiaalina huomattavasti pehmeämpi kuin pelkkä polyamidi nauha.

Tämä materiaali on läpivärjätty mutta haalistuu hieman käytössä. Nauhaa löytyy kahdessa eri värissä: Multicam musta ja Multicam

vihreä. Vihreä on ainoastaan 50 mm leveydessä mutta mustaa löytyy 40 mm ja 50 mm.

Nauhan suora murtolujuus on 998 kg. 

 

Pehmusteet

Pantoihin on mahdollista ommella käytännöllinen softshell pehmuste jota löytyy useassa eri värissä. Materiaali on hyvin kestävä, 

likaa ja vettä hylkivä, sekä erittäin helppo puhdistaa. Softshell sopii myös pitkäkarvaisille koirille, sillä se ei katko karvoja tai laske
väriä edes kastuessaan. 

Värit: aniliini, punainen, oranssi, keltainen, viininpunainen, lime, oliivi, musta, harmaa, maastokuvio, turkoosi ja sininen

Pistolukot

AustriAlpin Cobra Pro ®

Varmatoiminen ja erittäin laadukas Itävaltalainen lukko, joka on alunperin kehitetty vuorikiipeilyyn. Lukko ei avaudu vahingossa ja kestää hyvin vaihtelevia sääolosuhteita. Massiivisesta ulkonäöistään huolimatta tämä alumiinilukko on kevyt (60-82g) Lukon pinta on maalattu, joten väri kuluu pikkuhiljaa varsinkin reunoilta. Sopii 40 ja 50 mm leveisiin pantoihin. 

Suora murtolujuus 918kg.

AluMax ®
Toiminnaltaan perinteinen pistolukko joka on kuitenkin huomattavasti kestävämpi ja varmempi kuin yleisesti käytetyt muovilukot. 

Suora murtolujuus 226 kg ja paino 62-84g

Käyttämäni D - ja O - renkaat ovat saumoista hitsattuja, mikä tuo varusteisiin käyttövarmuutta ja turvallisuutta.

Brodeeraus

Kaulapantoihin on mahdollista saada tekstibrodeeraus laadukkailla viskoosilangoilla, joita löytyy useassa eri värissä. Tällä hetkellä brodeerausfontteja on 7 ja ne löytyvät yllä olevasta kuvasta.

Brodeerauslankojen värivaihtoehdot: musta, valkoinen, tumma vihreä, vaalea vihreä, keltainen, oranssi, punainen, sininen, turkoosi, vaaleanpunainen, tumma lila ja vaalea lila.