Hevosten ohjien materiaalit

SoftGrip on täysin suomalainen materiaali joka on pehmeämpi ja kädelle hellempi kuin tavallinen grip-nauha. Nauhaa löytyy 19 mm leveydessä ja 7 eri värissä: musta, harmaa, pinkki, punainen, oranssi, keltainen ja turkoosi. SoftGripin suora murtolujuus on 400kg. 

BioThane on Yhdysvalloissa valmistettu materiaali jossa on nylonista tehty ydin ja PVC-muovi pinnoite. Materiaali on erittäin kestävä, täysin vettä hylkivä ja säilyttää värinsä erinomaisesti. Kaikki värivaihtoehdot löytyvät 19mm leveydessä ja nauhan suora murtolujuus on 340 kg.

 

Värit: musta, oliivi, kojootti,ruskea, lila, vaalea lila, vadelma, neon oranssi, keltainen ja turkoosi. 

Twistlock

Luotettava ja varmatoiminen alumiinilukko joka on kevyt ja erittäin kestävä. Kierrettävän avausmekanismin johdosta tämä lukko ei pääse avautumaan vahingossa. Suora murtolujuus 400kg. 

Alumiinihaka

Kestävä ja kevyt alumiininen lukko ja on erittäin miellyttävä käyttää. Se on helppo avata yhdellä kädellä ja kiinnittäminen pantaan on nopeaa. Alumiinihaka on huomattavasti pienempi ja sirompi kuin Twistlock mutta senkin suora murtolujuus on 400kg.

BGB

Yleisesti käytetty ja toimintavarma ruotsalainen BGB lukko jonka suora murtolujuus 300kg. Erittäin helppo avata ja napsauttaa kiinni.

Liipasinlukko

Helppo ja toimiva liipaisinlukko jota käytetään paljon koirien hihnoissa ja liinoissa. Aukemismekanismin jouden väliin saattaa päästä hiekkaa, jolloin lukko voi jumittaa. Vaatii säännöllistä puhtaanapitoa. Suora murtolujuus 350kg.

Ohjiin saatavana myös kierteenpoistaja!