Geelipallot

Salmiakkitassu geelipallot

Valikoimastani löytyy kahta eri väriä ja kolmea eri kokoa supersuositusta geelipallosta: Pieni, keskikoko ja iso.

Starmark geelipallot ovat laadukkaita, kestäviä ja monen koiran suosikkileluja. Pallo on todella joustava ja tämän ansiosta sitä on koirien mielestä mukava pureskella. Kaikki pallot myös kelluvat vedessä, joten tätä ei tarvitse jättää kotiin edes uimareissun ajaksi.

Salmiakkitassun geelipalloissa käytetään suomalaista softgrippiä joka on mukavan tuntuinen myös paljainkäsin. Nauha ei ole kumiraitojensa ansiosta liukas edes märkänä. Värivaihtoehtoja löytyy seitsemän ja nauha voidaan ommella pallon perään suorana tai käsilenkillä.

Koiran näkökentässä punainen väri ei erotu esimerkiksi vihreästä ruohosta kovin hyvin. Suositussa pekonipallossa (punainen) huumaava pekonin tuoksu johdattaa karvakorvan helposti lelun luokse hankalassakin maastossa. Tämä aromi on koirien mielestä erittäin houkutteleva, mutta haihtuu ajan kanssa miedommaksi. Jos lelua käytetään paljon ulkona, ei aromia juurikaan enää ihmisnenällä huomaa pidemmän käytön jälkeen.

Vihreässä pallossa ei ole lisättyä aromia, mutta se tuoksuu uutena hieman vaniljaiselta.

Geelipallot gripnarulla mahdollistavat koiran monipuolisen palkkauksen lajitreenissä ja tuovat monipuolisuutta leikkihetkiin.