Kahvapannat

Salmiakkitassu kahvapannat

Salmiakkitassu kahvapanta on käytännöllinen ja laadukas pantamalli, joka on kehitetty vastaamaan niin koiraharrastajan tarpeisiin kuin tuomaan turvallisuutta perusarkeen.

Pannan kahvaosa on erittäin tukeva eikä se litisty sormia vasten kovassakaan vedossa.

Kahvapantaa löytyy kahdessa eri leveydessä (40 ja 50 mm) sekä kahdella eri lukkovaihtoehdolla (AluMax ja Cobra). Käsikahvaan on mahdollista saada myös grip-pinta tuomaan lisää pitoa.

"Kahvapanta on ollu paras panta tähän mennessä mitä meillä on ollu. Turvallinen, leveydenkin ansiosta ergonominen, kestävä sekä älyttömän upean näkönenkin vielä! Kahva on jämäkkä josta saa helposti hallittua koiraa. Meillä tän pannan myötä päästiin kuonopannasta eroon. Tällä pannalla saan itse turvallisuuden tunteen ja tiedän että saan hallittua koiran.

Rakastan! "

5/5

"Olin kuullut paljon kehuja Salmiakkitassun kahvapannoista, mutta silti yllätyin oman saadessani. Kuinka laadukas ja kätevä se onkaan! Materiaalit ovat laadukkaita ja sen lisäksi pannan yksityiskohtia on mietitty tarkasti. Kahva on jämäkkä, joten siitä saa hyvin kiinni. Kahvan sisäpinnan grippi lisää hyvin pitoa ja innokastakin koiraa on helppo pitää kahvasta kiinni myös hanskat kädessä. Ei tarvitse pelätä, että ote lipsuu. Pannan lukkomekanismi on helppokäyttöinen, hyvän näköinen ja turvallinen. Isona plussana Salmiakkitassulla otetaan huomioon omat toiveet ja tehdään juuri sellainen versio, mikä sopii sinulle parhaiten! Ei voi kuin suositella! "

5/5