Kaulapantamateriaalit

Kaulapantamateriaalit

NAUHAT

POLYAMIDI-NAUHAT

Polyamidi on erittäin kestävä, helppohoitoinen ja ulkonäöltään tyylikäs nauha. Tätä materiaalia käytetään muun muassa autojen turvavöissä, sillä se on äärimmäisen kestävä ja likaahylkivä.

Polyamidinauhaa löytyy kahdessa eri leveydessä (40 ja  50 mm) ja kolmessa eri värissä: musta, kojootti ja oliivi. 40 mm nauhan murtolujuus on 1472 kg ja 50 mm 1985kg

Multicam-nauhaa löytyy kahdessa eri värissä 50 mm leveydessä ja mustana myös 40 mm. Multicamin murtolujuus on 900 kg.

NYLON-NAUHAT

Nylon-nauhoissa minulla löytyy laajempi värivalikoima. Kovassa käytössä nylon alkaa näyttää kuluneelta huomattavasti polyamidia nopeammin. PK-pantojen kuristusosaan suosittelen polyamidinauhaa, joka kestää kulutusta liikkuvassa osassa paremmin kuin nylon.

Nylon-nauhat löytyvät vain 40 mm leveydessä ja niiden suora murtolujuus on 400kg.

LUKOT

Valitsen tuotteisiin aina varmat lukot jotka kestävät myös vaihtelevissa sääolosuhteissa. Lukkojen murtolujuudet vaihtelevat 226 – 918 kg ja ne ovat usein valmistettu alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä. Nämä materiaalit ovat muun muassa kevyitä, kestäviä ja erittäin miellyttäviä käytössä.

AustriAlpin Cobra Pro
Suora murtolujuus 918kg
Sopii 40-50mm nauhan kanssa.
*** Suosittelen tätä lukkoa pantoihin, jotka tulevat kovaan ja aktiiviseen käyttöön!

AluMax
Murtolujuus 226kg pinta nikkelöity, materiaali alumiini.
Sopii 40 ja 50 mm nauhan kanssa.

PEHMUSTEET

SOFTSHELL

Softshell on hyvin hengittävä ja vettä hylkivä materiaali. Kangas on pehmusteena  kestävä, helppo puhdistaa eikä koirankarvat tartu siihen helposti. 

Likaantuessa sen voi pyyhkäistä puhtaaksi kostealla liinalla tai pestä koko pannan joko käsin tai pesupussissa pyykinpesukoneessa (max 40 astetta).

Värit: SININEN, TUMMA HARMAA, ANILIINI, VAALEA LIME, PUNAINEN, ORANSSI, NEON PINKKI, KAURAN KELTAINEN, MAASTOKUVIO, MUSTA, TURKOOSI

POLARFLEECE

Kaulapantoihin voit valita laadukkaan polarfleece-pehmusteen useasta värivaihtoehdosta. Tämä fleece on hieman tavallista paksumpi ja kestää kulutusta paremmin. Pehmuste ommellaan aina kahteen kerrokseen ja kiinnitetään nauhaan tukevasti tukiompeleilla. Fleece on pehmusteena todella pehmeä, mutta ikääntyessään ja kovemmalla käytöllä se menee hieman nukkaisen näköiseksi. Tähän materiaaliin koirankarvat tarttuvat herkemmin.

Värit: Musta, valkoinen, harmaa, lila, metsän vihreä, turkoosi, oranssi, punainen, keltainen, fuksia, lime ja maastokuvio (must.valk.)

METALLIOSAT

D- ja O-renkaat ovat saumoistaan hitsattuja, joka tuo varusteisiin käyttövarmuutta ja turvallisuutta.

BRODEERAUSFONTIT

Värivaihtoehdot: musta, valkoinen, punainen, sininen, pinkki, vaalea lila, turkoosi, oranssi, keltainen, tumma vihreä ja vaalea vihreä.